Тристаен апартамент №6

Въпреки удобното разпределение, не е трудно да се изгубите в този ултра просторен тристаен апартамент с два големи балкона.

Всекидневната е голяма с италиански дизайнерски отпечатък. Предната кинг-спалня съчетава модерното вдъхновение с класическа нотка.

Задната спалня е за любители на късното ставане. Модерната екзотика е ясно подчертана със спалнята от естествени филипински листа.

Прочети още

Двустаен апартамент №1

Луксозният прованс заобикаля гостите ни в този елегантен и просторен апартамент с голям кът за сядане с канапе. Лимонени дръвчета, два балкона с панорама предлагащи красива гледка към Варненския залив, плоски широкоекранни телевизори, пълен мини бар са една част от глезотийките, които ще откриете тук. Отговорник за уютния лукс е “ Versace” – не го виним, а го ценим!

Прочети още

Двустаен апартамент №70

Луксозно съчетание на екзотика с животински мотиви присъстват в ап.70.

Ратанова спалня, естествен камък плот, естествен дъб масив заобикалят гостите отседнали в Зебровия апартамент на хотел ОПУ.

Прочети още

Тристаен апартамент №37

ВИП апартамента на хотел ОПУ.

Три стайния гигант потапя с уютния си луксозен интериор.

Гостите в ап.37 могат да се насладят на уникална морска панорама. Двете спални отговарят на изискванията за лукс и комфорт в модерния ап. 37.

Прочети още

Двустаен апартамент №123

Слънчев, панорамен, уютен са една малка част от описанието за този луксозен апартамент.

Италианския лъкшари прованс е навсякъде в ап.123.

Просторна всекидневна, балкон, дизайнерска спалня, луксозна баня задоволяват и най-капризните гости.

Прочети още

Двустаен апартамент №7

Гостите отседнали в ап.7 се наслаждават на модерния екзотичен дизайнерски шедьовър, въплатен от Шри Ланка.

Всекидневната е обзаведена с мебели от естествени материали – кокосов полилей, бар от дъбов масив и уникалет огледален таван.

Спалнята е модел на световно известния дизайнер „ Cennet ”. Светеща с естествен бамбук загатваща за еротика сред екзотика.

Прочети още